AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK, ÉRDEKESSÉGEK ÉS
KIRÁNDULÁSTIPPEK A BAKONYBÓL


III. helyen végzett a Cuha-völgy a Magyarország Legszebb Erdeje szavazáson
III. helyen végzett a Cuha-völgy a Magyarország Legszebb Erdeje szavazáson


13 kilométernyi csoda Zirctől Vinyéig, az ország legszebb vasútvonalával, csobogó hegyi patakkal, hatalmas sziklafalakkal, forrásokkal és barlangokkal... Ez a Cuha-völgy.

Bár kétszer is vezetett az Agrárminisztérium által szervezett Magyarország Legszebb Erdeje szavazáson végül a harmadik helyen végzett a Debreceni Nagyerdő (Nyírerdő Zrt.) és a Zsófia-kilátó (Északerdő Zrt.) mögött. Köszönjük a rengeteg a szavazatot és gratulálunk a Bakonyerdő Zrt.-nek és a többi erdészetnek is az eredményhez! Nekünk mindig a Bakony lesz az ország legszebb vidéke!

Az Agrárminisztérium meghirdette a ˝Magyarország legszebb erdeje˝ versenyt, amely során az állami erdőgazdaságok versenyeztek a megtisztelő címért. Szavazni az Agrárminisztérium hivatalos Facebook oldalán lehetett, az adott erdő fotója alatt található ˝Tetszik˝ lehetőségre történő kattintással, 2023. július 16-ig.

A versenyben olyan bakonyi csodákra lehetett szavazni, mint a VERGA Zrt. területén található Római-fürdő, a VADEX Zrt. területén található Gaja-szurdok, a Bakonyerdő Zrt. által gondozott Hubertlaki-tó, vagy a szintén hozzá tartozó, komoly esélyes Cuha-völgy.

Az egyik legkedveltebb bakonyi kirándulóhely, a Cuha-patak völgye többször vezetett is, azonban a szavazás végére a harmadik helyre csúszott vissza.

A Bakony vidékének legszebb helyeiről Látnivalók oldalunkon olvashatsz, továbbá képeket, a megközelítésükhöz szükséges útvonal leírást és térképet is találhatsz!

 
2023. Június 29. Csütörtök
Megtekintették 20 020 alkalommal 20 020
Megosztás a Facebookon
 

További cikkek...