IMPRESSZUM

 

 

A Csodálatos Bakony weboldalát és közösségi oldalait azzal céllal indítottuk el, hogy megismertessük a hazai nagyközönséggel a Bakony vidékének látnivalóit, természeti szépségét, történelmi és kulturális értékeit, növelve ezzel a térség turisztikai vonzerejét. Emellett programot, kikapcsolódási lehetőséget, vendéglátóhelyet és szállást is szeretnénk ajánlani az érdeklődők számára.

Felelősség

A Csodálatos Bakony üzemeltetője senkit sem bíztat az oldalon szereplő látnivalók és helyek felkeresésére, illetve a túraleírások útvonalának követésére! Mindenki csak saját feleősségre induljon el az oldalon szereplő, időnként nehezen megközelíthető, esetleg veszélyes helyekre! A Csodálatos Bakony üzemeltetője nem vállal felelősséget az oldalon hirdetett programok, szálláshelyek, vendéglátóhelyek és egyéb szolgáltatások hirdetéseinek tartalmáért!

Szerzői jogvédelem

Az oldalon szereplő képek és egyéb tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak, azok bármilyen felhasználása csak a weboldal üzemeltetőjének írásos engedélyével lehetséges!

Források

Az oldalon szereplő minden egyes helyet személyesen meglátogattam, a képeket magam készítettem, a szövegeket az összegyűjtött információk alapján magam fogalmaztam. A leírásokat főképp saját tapasztalataim és a hosszú évek alatt összegyűjtött ismereteim alapján állítottam össze. Ezen kívül az adatok pontosításához az internet különböző oldalait, de leginkább a Wikipédia tartalmait használtam fel.

Adatkezelési tájékoztató: Itt érhető el!

Az oldalt üzemelteti:

Kurtus Software Informatika - Kurtus János E.V.
Cím: 8420 Zirc, Kertész u. 7.
Telefon: + 36 30 299 9090
E-mail:
Adószám: 60172235-1-39