HIRDETÉSI LEHETÖSÉG, PARTNERPROGRAM

 

Hirdess a Csodálatos Bakony oldalain!

Miért érdemes nálunk hirdetni? A Csodálatos Bakony az egyik legkedveltebb „Bakony” témájú turisztikai oldal. A közösségi médiában több tízezren követnek bennünket, bejegyzéseink rendszerint több százezer embert érnek el minden hónapban. Olvasóink többségében a potenciális célközönség tagjai, vagyis a Bakony után érdeklődő, esetleg egy jövőbeli, vagy akár már konkrét bakonyi utazást tervező személyek. Folyamatosan azon dolgzunk, hogy a lehető legszélesebb körhöz eljuttassuk a csodálatos Bakony hírét és bemutassuk egyedülálló épített- és természeti kincseit, továbbá minél több embert meggyőzzünk arról, hogy ezt a vidéket a saját szemével is látni kell!

Rendezvények, programlehetőségek: Honlapunkon ingyenes megjelenést biztosítunk minden, a Bakony területén tartott rendezvény és programlehetőség számára!

Szálláshelyek, Vendéglátóhelyek, Turizmussal kapcsolatos szolgáltatások: Hirdetési lehetőséget nyújtunk egy fix havidíj ellenében a bakonyi szálláshelyek, vendéglátóhelyek és egyéb, a turizmussal kapcsolatos szolgáltatások számára is!

Készíttesd el új honlapodat a Kurtus Software Informatikával és amennyiben vállalkozásod tevékenységi köre beleillik a Csodálatos Bakony arculatába, két évre szóló hirdetési lehetőséget kapsz ajándékba a csodalatosbakony.hu oldalon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Hirdetési lehetőséggel kapcsolatban érdeklődj alábbi elérhetőségeinken!

Kurtus János egyéni vállalkozó
Cím: 8420 Zirc, Kertész u. 7.
Telefon: + 36 30 299 9090
E-mail:
Adószám: 60172235-1-39

Kapcsold össze weboldalad a Csodálatos Bakonnyal!


Irányítsd át honlapod Látnivalók menüpontját a csodalatosbakony.hu/latnivalok oldalra!

Illesszd be saját weboldaladra a Csodálatos Bakony bannerét!
A banner reszponzív, 160px szélességtől 1200px szélességig bárhova beilleszthető.
Kattints a ˝Kód másolása˝gombra, majd a CTRL + V billentyűkombinációval illesszed be a banner kódot saját weboldalad HTML kódjába!Illesszd be saját weboldaladra a Csodálatos Bakony videóját!
Kattints a ˝Kód másolása˝gombra, majd a CTRL + V billentyűkombinációval illesszed be a videó kódját saját weboldalad HTML kódjába!


Illesszd be saját weboldaladra a Csodálatos Bakony Google Maps alapú térképét!
Kattints a ˝Kód másolása˝gombra, majd a CTRL + V billentyűkombinációval illesszed be a térkép kódját saját weboldalad HTML kódjába!