BAKONYI PROGRAMOK
Túrák, koncertek, kiállítások, gasztronómiai- és egyéb bakonyi rendezvények.
VI. Bakonyi Nyuszitúra - Csór
2023. Április 08. Szombat 06:00 - 19:00

A Gaja-völgy egyesület immár hatodik alkalommal rendezi meg népszerű húsvéti túráját, a Nyuszitúrát. Az idei rendezvénynek a könnyen megközelíthető, kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkező Csór település ad otthont, ahol a Palotai Bakony sokaknak ismeretlen útvonalait járhatják be a túrázók.
A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít egy igazi családi, baráti sportos hétvégére, a túrán profik és amatőrök egyaránt indulhatnak akár futva is. Várjuk iskolák, céges csapatok jelentkezését is, hiszen a közösen teljesített túra csapatépítő tréningként is megállja a helyét. A szállásfoglalásban is segítséget nyújtunk.
A legkisebb túra kimondottan ajánlott családosoknak is!
Kutyáknak külön eboklevél jár.

Regisztráció: https://docs.google.com
Honlap: http://www.gajavolgy.hu/nyuszitura

A távokról:

 • Bakonyi Nyuszitúra 6K - Nyuszi hopp!
  Egy túra családoknak is! Könnyen teljesíthető de mégis látványos útvonal, a vadregényes szurdokvölgy, a Szenes-horog érintésével.
 • Bakonyi Nyuszitúra 13K - Nyuszi hopp-hopp!
  Ez a túra is alkalmas családoknak! A mindkét szurdokvölgyet érintő túra már egy kis felkészültséget igényel, de a Szenes-horog és a Száraz-horog vadregényes szakasza kihagyhatatlan.
 • Bakonyi Nyuszitúra 33K - Kerekecske dombocska...
  Ez a túra már a kiváló panorámát nyújtó Baglya-hegyre is felvisz. Kicsit megpihenhetsz a hangulatos Kékforrás-pihenőkertben Bakonykútiban, láthatod az út során a híres a kőasztalt és a Csillag-hegyi kilátót. Megcsodálhatod az Iszkaszentgyörgyi-kastélyt is. A túra érinti mindkét vadregényes szurdokvölgyet, a Szenes és Száraz-horgot.
 • Bakonyi Nyuszitúra 45K - Kerekecske dombocska... Nyuszi hopp-hopp!
  Ez már tényleg hopp-hopp! A 33K-ból és a 13K-ból gyúrtuk össze ezt a komolyabb távot a gyakorlott, nagytalpú túrázóknak. Ha sikeresen teljesíted, elmondhatod, hogy majdnem mindent láttál ami a Palotai-bakonyban érdekes.
Megosztás a Facebookon

A csodalatosbakony.hu oldal hirdetési lehetőséget kínál a Bakony területén szervezett rendezvények, programok számára!
További információk: Itt!